Политика на приватност

 

Оваа политика на приватност има за цел да создаде транспарентна и безбедна средина за нашите корисници. Ние го почитуваме и сфаќаме многу сериозно процесот на обработка и заштита на сите лични податоци коишто стигнуваат до нашите сервери.

 

Практиките што ги користиме за собирање и ширење на информации се целосно презентирани и опишани во овој документ. Начинот на кој Вашите податоци ќе се собираат, снимаат, складираат или пренесуваат ќе биде целосно во согласност со одредбите на оваа Политика за приватност.

 

Општо, нашата страна може да се користи без Вашите лични податоци: име, адреса или e-мејл адреси.  Тие се собираат, складираат и користат на нашите страници, и секогаш ќе бидат законски пропишани со Законот бр. 677/2001 за заштита на лица во однос на обработката на личните податоци и слободното движење на тие податоци.

 

Videoconvert.com.com ќе ги чува сите податоци кои ни се испраќаат кога ќе се регистрирате да ги користите нашите онлајн услуги или да ја искористите услугата за помош на клиенти или техничка поддршка, при што можеби ќе треба да пополните формулар со Вашето име и е-мејл адреса. Овие информации ќе се чуваат во нашата база на податоци.

 

Оваа веб-страна користи своите сопствени колачиња и колачиња на трети лица за подобро да ги разбере потребите на клиентите со цел да се подобрат производите и услугите и да им обезбеди на посетителите доста подобрена навигација и подобри услуги, прилагодени на индивидуалните интереси. Исто така, Вашите лични информации може да се искористат за да се прилагодат и подобрат услугите на Videoconvert.com што е можно повеќе, и за маркетинг цели.

 

Колачињата од трети лица што се среќаваат на оваа веб-страна може да се од следните субјекти: Doubleclick.com, Facebook.com, Google Analytics, Google Adsense итн., како и од корисниците на услугите за рекламирање обезбедени од нашата компанија во одреден момент преку веб-страната. Може да ја погледнете и анализирате целата листа на колачиња од трети лица во објавената листа во делот „Политика на колачиња“. Videoconvert.com нема пристап до овие колачиња и не може да има никаква контрола врз нив.

 

Videoconvert.com ќе може да испрати собрани податоци на партнерските страни, страните кои припаѓаат на иста група соработници или изрично одобрени договорни страни.

 

Исто така, Videoconvert.com може да ги користи Вашите податоци за да Ве контактира, ќе може да ги чува и обработува личните податоци за да Ви испрати информации за нови понуди, промоции, рекламирање и директен маркетинг. Ако не сакате да Ве контактираме или сакате да промените некои од информациите кај нас, можете директно да поднесете барање на е-мејл адресата [email protected]

 

Било кој друг вид на комуникација или материјали кои ќе ги пренесувате на оваа веб-страна, како прашања, коментари, предлози или други слични пораки, ќе се сметаат за недоверливи и не се предмет на било каква заштита. Исто така, Videoconvert.com не сноси никаква одговорност за ситуации во кои корисникот објавува било какви лични податоци, по негова сопствена иницијатива, во јавна порака, на страната Videoconvert.com.